Szeretettel köszöntelek a Teaház Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, vagy akár blogot is írhatsz teázási szokásaidról - ahogy jólesik! Tartsunk össze mi, teafüggők, és gondozzuk közösen ezt a klubot!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Oroszlán Kinga
Teaház Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Teaház Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, vagy akár blogot is írhatsz teázási szokásaidról - ahogy jólesik! Tartsunk össze mi, teafüggők, és gondozzuk közösen ezt a klubot!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Oroszlán Kinga
Teaház Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Teaház Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, vagy akár blogot is írhatsz teázási szokásaidról - ahogy jólesik! Tartsunk össze mi, teafüggők, és gondozzuk közösen ezt a klubot!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Oroszlán Kinga
Teaház Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Teaház Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, vagy akár blogot is írhatsz teázási szokásaidról - ahogy jólesik! Tartsunk össze mi, teafüggők, és gondozzuk közösen ezt a klubot!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Oroszlán Kinga
Teaház Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A rügyekből és a nagyon friss levelekből álló teák közül a fehér teák a legfinomabbak, a legízletesebbek, és ők vannak a legjobb hatással a szervezetre. A leveleket vagy áztatják, vagy a napon szárítják. Fehér teát termő ültetvények közül már csak nagyon kevés maradt, ezek közül a legtöbb a kínai fennsíkon található. Itt még a hagyományos, a császári időkből származó szüretelési módszert alkalmazzák. Az elnevezése is "császári szüret", amelynek az a lényege, hogy az ágról csak az első kis hajtáslevelet és a friss rügyet szedik le. Ha csak magát az apró rügybimbót szüretelik, akkor azt ezüst teaként (Ezüst Tűk) hozzák forgalomba. A fehér tea és az ezüst tea feldolgozása is "szűz", azaz ezek is beletartoznak a szűztea fogalomkörébe.
Forrás: teaünnep.hu
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!